دانستنی ها

هر انچه که باید بدانید.

دانستنی ها

هر انچه که باید بدانید.

تفاوت سیستم گیمینگ و کنسول بازی

اگر گیمر باشید، حتما دغدغه انتخاب و خرید بین سیستم گیمینگ و کنسول بازی را خواهید داشت. همانطور که می دانید، کنسول های بازی مخصوص اجرای بازی های گرافیکی مختلف هستند در حالی که شما با تهیه یک سیستم گیمینگ، می توانید در کنار بازی کارهای دیگری را نیز انجام دهید. ما در این مقاله به تفاوت های خرید سیستم گیمینگ و کنسول بازی خواهیم پرداخت تا انتخابی موثر داشته باشید.

مشخصات کامپیوتر و کنسول بازی

اصلی ترین تفاوت میان یک سیستم گیمینگ و کنسول های بازی مشخصات آنها است. برای نمونه سخت افزار به کار رفته در کنسول های مختلف بازی همچون ایکس باکس و پلی استیشن کاملا با سیستم گیمینگ متفاوت است. این تفاوت در برند، نحوه سمبل کردن و همچنین تعداد قطعات می باشد که هر یک با دیگری کاملا تفاوت دارد.

برای نمونه مقدار حافظه گرافیکی در کارت گرافیک یک سیستم گیمینگ با کنسول بازی همچون پلی استیشن 4 و یا ایکس باکس فرق داشته و این مورد در دیگر قطعات نیز مشهود است.

طراحی ظاهری سیستم گیمینگ و کنسول

همانطور که خواندید، تعداد قطعات هر دو وسیله کاملا متغیر است و همین مسئله باعث شده تا طراحی آنها نیز از نظر ساختاری متفاوت باشد. برای نمونه یک سیستم گیمینگ با توجه به قطعات بسیار زیاد و همچنین بزرگی که در خود جای داده یزرگ تر از کنسول بازی خواهد بود. در یک سیستم، قطعات در داخل کیس قرار می گیرند و همین مسئله باعث شده تا کامپیوتر فضای بیشتری را نیاز داشته باشد.

قطعات متفاوت

بهتر است با یک مثال ساده این موضوع را متوجه شوید. برای مثال سیستم گیمینگ تشکیل شده است از بدنه کیس، مانیتور، ماوس، کیبورد و همچنین دیگر لوازم مانند اسپیکر، هدفون و یا دوربین برای بازی های آنلاین. در نقطه مقابل کنسول بازی تنها با دسته و اتصال آن به تلویزیون و یا هر نمایشگری قابل استفاده است. البته می توان از لوازم جانبی مخصوص کنسول ها نیز برای انجام بازی های بیشتر استفاده نمود.

قیمت سیستم گیمینگ و کنسول بازی

مسئله اصلی برای خرید هر یک از این وسایل الکترونیکی، هزینه پرداختی می باشد. به طور کلی می توان گفت که در این زمینه قیمت ها کاملا متغیر است و کاملا به برند و از همه مهمتر مشخصات سخت افزاری و امکانات دستگاه دارد. برای نمونه قیمت سیستم گیمینگ از حدود 10 میلیون تومان شروع می شود، این در حالی است که قیمت کنسول های بازی کاملا به نسل و برند آن بستگی دارد.

طبیعتا هر چه کنسول های بازی جدیدتر باشند، هزینه آنها بیشتر خواهد بود.

کلام پایانی

ما در این مقاله به تفاوت های یک سیستم گیمینگ با کنسول بازی که هدف نهایی آنها انجام بازی است، پرداختیم. شما می توانید جهت خرید هر یک از این لوازم الکترونیکی به فروشگاه اینترنتی لوتوس مراجعه نموده و خریدی مطمئن را تجربه کنید.

همه چیز در مورد تنظیم قرارداد و تنظیم درخواست

حتما برای شما هم پیش آمده است که برای مسئله ای حقوقی به دستگاه های قضایی رفته و اقدام به تنظیم دادخواست کنید. همانطور که میدانید تنظیم دادخواست با شکایت متفاوت است. شکایت زمانی انجام می شود که ما قصد پیگیری دعاوی کیفری را داریم.

اما تنظیم قرارداد و دادخواست برای مواردی است که ما می خواهیم دعاوی حقوقی خود را پیگیری کنیم. دادخواست به صورتی است که نیازی نیست که شما حتما از طریق دستگاه های قضایی پیگیری کنید. بلکه به تنهایی هم می توانید این کار را انجام دهید.

در ادامه این مقاله با شهرداد همراه باشید تا به شما بگوییم برای تنظیم قرارداد و دادخواست حقوقی خود چه نکاتی را باید رعایت کنید.


مفاد تنظیم دادخواست و قرارداد

  • خواهان به شخصی می گویند که از دادگاه برای خود و به ضرر دیگری چیزی بخواهد.
  • خوانده به شخصی گفته می شود ادعا علیه او می باشد.
  • خواسته به موضوعی می گویند که در دادگاه مطرح شده است و شخص مدعی آن را طلب می کند.
  • عنوان دادخواست آن چیزی است که خواهان از دادگاه درخواست می کند و در آن باید تعهدات و جهانی که به موجب آن خواهان خود را برای دریافت مطالبه خود مستحق می داند و باید به طور شفاف بیان شود.
  • دلایل و اسنادی که نشان می دهد که خواهان مستحق دریافت حق خود است در شرح دادخواست باید مطرح شود.
  • در تنظیم دادخواست تمبر و هزینه دادرسی یکی دیگر از ارکان تنظیم دادخواست است. هزینه برگه ای که به دادگاه داده می شود به اضافه هزینه قرار و احکام و در حقیقت هزینه رسیدگی به شکایت از سوی دادگاه می باشد.

چه مواردی در هزینه تنظیم دادخواست تاثیر گذار است

  • بهای اوراق دادخواست و اظهارنامه
  • برگ اجراییه احکام دادگاه ها و شوراهای حل اختلاف
  • دادرسی مرحله اول و مرحله تجدید نظر
  • هزینه دادرسی دعاوی غیر مالی درخواست تامین دلیل
  • اجرای موقت احکام
  • هزینه کپی برابر اصل مدارک و اسناد در همه مراجع قضایی
  • ابلاغ اظهارنامه

آیا دادخواست همان شکایت است؟

دعوای حقوقی مجازاتی ندارد و طرف دعوی به دادن حق یا انجام تکلیفی ملزم خواهد شد. دعوای حقوقی مستقیماً در دادگاه حقوقی مطرح می شود و شخصی که دعوا طرح می کند خواهان و طرف مقابل او خوانده نامیده می شود. برای طرح دعوای حقوقی باید تنظیم دادخواست صورت گیرد. نوشتن دادخواست قاعده خاصی دارد و باید حتما در برگه خاصی نوشته شود وگرنه دادگاه رسیدگی به آن نخواهد کرد.

شکایت کیفری برای اعمالی است که مرتکب آن مجازات خواهد شد تنظیم می شود. شکایت ابتدا در دادسرا مطرح می شود و بعد از تحقیقات در کلانتری یا آگاهی و دادسرا به دادگاه کیفری فرستاده می شود. شخصی که شکایت کیفری می کند شاکی و طرف مقابل او متشاکی (متهم) نامیده می شود. به متن شکایت شکوائیه گفته می شود که در هر برگه ای می توان آن را نوشت.

نتیجه گیری

با توجه به تمام نکاتی که در ارتباط با تنظیم دادخواست عنوان کردیم. شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه به اپلیکیشن حقوقی شهرداد نیز مراجعه کنید. همچنین می توانید اقدام به مشاوره در زمینه های مختلف با وکلای مجرب ما کنید.