آموزش طراحی سایت این روزها متقاضیان بسیاری پیدا کرده است. دلیل این موضوع می تواند ثروت ساز بودن این رشته و همچنین جذابیت یادگیری آن برای مخاطبان باشد. اگر شما نیز تصمیم دارید آموزش طراحی سایت را فرا بگیرید در ادامه با ما همراه باشید تا اطلاعات بیشتری در این رابطه به دست بیاورید. با html ساختار و پیکربندی کلی یک صفحه وب رو میسازیم . ولی برای اینکه ظاهر صفحه وب رو آراسته کنید باید از CSS استفاده کنید . با CSS میتونید برای هر کدوم از تگ های html خصوصیاتی چون رنگ ، فونت ، سایز ، پس زمینه و ... رو تعیین کنید . CSS رو به این منظور ایجاد کردند که ساخت پیکربندی صفحه وب رو از شیوه ی نمایش اون جدا کنند (separation of concepts). آموزش طراحی سایت لازمه هر طراح وب است.
HTML مخفف کلمات Hypertext Markup Language است،این زبان از سال ۱۹۸۰ در پروسه های طراحی وب استفاده می شد.و در پیشرفت طراحی وب روز به روز نقش بسزایی ایفا نمود. اگر به تاریخچه Html علاقه مندید میتوانید به مطلب تاریخچه HTML در طراحی وب سایت مراجعه کنید. اگر بخواهید در این حوزه فعالیت نمایید باید با واژه تگ آشنا شوید،در HTML دستورات درون تگ ها قرار میگیرند. برای شروع به کار به عنوان یک مبتدی ابزار خاصی برای برنامه نویسی احتیاج ندارید کار شما با یک محیط Notepad ساده هم راه می افتد. یادگیری این زبان نشانه گذاری اولین قدم برای آموزش طراحی سایت است.
نرم افزارهای ویرایش کد Adobe dream viewer ، sublime ، bracket و نوت پد پلاس پلاس ( Notepad++ ) و… به عنوان نرم افزارهای ادیتور کد نویسی پیشرفته تر در این زمینه محسوب می شوند. تگ head برای نشان دادن بخش هد سند HTML و اطلاعات عمومی ( metadata ) در مورد سند استفاده می شود. و باید شامل یک عنوان برای سند باشد و همچنین می تواند اسکریپت ها، استایل ها، اطلاعات متا و … را نیز در بر بگیرد. بین دو تگ <html> و <html/> تگهای جدیدی با اسم تگ باز <head> و تگ بسته <head/> قرار میگیرند. به این عمل, یعنی قرار دادن یک تگ در دل تگ دیگر ، nest میگویند. تگ <head> و <head/> در برگیرنده اطلاعات ابتدایی را در رابطه با صفحه html است. به طور عمومی نرم افزار هایی که بیشتر برای آموزش طراحی سایت استفاده میشوند، sublime و VS Code هستند.
HTML زبانی استاندارد است برای نشانهگذاری ابرمتن که برای تدوین قالب و طراحی صفحات وب، چه صفحات سمت سرور و چه صفحات سمت کاربر، به کار می رود. به عبارت دیگر، مرورگرها و Browsers هایی مانند کروم، موزیلا و … کدهای سمت سرور مانند ASP و PHP را نمی شناسند و فقط کدهای HTML را می فهمند. دستورعملهای این زبان، برچسب (Tag) نام دارند که محتوای یک صفحهٔ وب، با آنها، نشانهگذاری شده و بدینترتیب، نحوهٔ نمایش آن صفحه برای مرورگرهای وب، توصیف میشود. هر Tag به عنوان بخشی از صفحه استفاده می شود که دارای خصوصیت های منحصر به فردی است که این خصوصیات به مرورگرها نحوه نمایش Tag ها را توضیح می دهند.
سی اس اس (CSS) یا Cascade Style Sheets زبان برنامه نویسی می باشد که کنسرسیوم بین المللی شبکه جهانی وب یا W3C برای غلبه بر مشکلاتی که در طی زمان با استفاده از HTML به وجود آمده است پیشنهاد داده است. هدف اصلی در طراحی CSS جدا کردن محتوای متنی فایل ها از شیوه نمایش آنهاست. محتوای متنی فایل ها به زبان HTML و دیگر زبان های وب نوشته می شوند اما شیوه نمایش آنها توسط CSS نوشته می شود.